Avís legal

03 gen 2011 - bressola

Sobre la titularitat

ESPAI BRESSOLA és un projecte impulsat per l'associació AMICS DE LA BRESSOLA  que és la titular del web i, per tant, responsable legal dels seus continguts i les dades dels seus usuaris. AMICS DE LA BRESSOLA té el Numero d'Indentificacio Fiscal G58648270. La seva seu social és a la Gran Via de les Corts Catalanes, 592 1r  de Barcelona.

Sobre els continguts

Els continguts i imatges que hi ha en aquest web pertanyen als respectius autors i, tret que tinguin una llicència específica, estan regulats sota la llicència CreativeCommons Reconeixement-CompartirIgual 3.0 Espanya.

AMICS DE LA BRESSOLA no es fa responsable de les informacions, opinions i conceptes que siguin emesos, publicats o distribuïts a través del lloc web pels usuaris ni de qualsevol altre lloc web interconnectat al qual s’accedeixi des d'ESPAI BRESSOLA, per mitjà d'enllaços o qualsevol dels serveis que es vinculin o relacionin en aquest web.

AMICS DE LA BRESSOLA no pot garantir la inexistència d’errors en l’accés al web, en els continguts ni en la seva actualització completa, tot i que inverteix tots els esforços necessaris per evitar-los i esmenar-los amb la màxima celeritat i sempre que li siguin indicats.

Sobre les dades dels usuaris

De conformitat amb allò previst en la Llei Orgànica 15/1999, el 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), AMICS DE LA BRESSOLA informa de l'existència d'un fitxer de la seva titularitat en el qual s'inclouran les dades necessàries per a mantenir informats als usuaris que així ho requereixin o proporcionar els serveis que els usuaris sol·licitin.

El titular podrà exercitar els drets reconeguts en la LOPD sobre aquest fitxer i, en particular, els d'accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició, si resultés pertinent, així com el de revocació del consentiment per la cessió de les seves dades en els termes previstos en la LOPD. Els usuaris poden realitzar aquestes accions editant les seves pròpies dades al web, enviant una sol·licitud a info(arrova)espaibressola(punt)cat o bé a través d'escrit que poden dirigir a Gran Via de les Corts Catalanes 592 1r 08007 - Barcelona