1,2,3... pica Bressola!

El projecte va ser possible a partir d'una crida i una campanya de micromecenatge feta des de Verkami (juny de 2012). La bona resposta econòmica va permetre finançar la producció i l'edició d'un tercer CD que va tornar a tenir la direcció musical d'en Marc Serrats -que ja havia participat en el primer- i va comptar amb la participació dels nins i nines de les escoles de La Bressola i la col·laboració de diversos músics i cantats d'arreu dels Països Catalans.

S'hi va treballar intensament l'estiu i la tardor de 2012, en un procés que es va anar explicant i compartint des d'aquest espai.

per tenir-lo llest a la tardor i poder-lo presentar i distribuir abans del Nadal de 2012. En aquests mesos de gestació del CD us anirem oferint les proves de les cançons i vídeos del treball de creació d'en Marc i els assaigs i els enregistraments amb els nins i nines a les escoles de la Bressola. Tot

La presentació es va fer en un concert a la Sala Artèria Paral·lel, 5 de desembre de 2012. M1TV va enregistrar i editar el concert que es va emtre a la xarxa de televisions locals, durant les festes de Nadal. A la primavera de 2013 es van fer concerts a Girona i Perpinyà.

La distribució i la venda del CD la fa DISCMEDI i es pot adquirir en línia des de la seva botiga.

 

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.