El contacontes de la Bressola

L'Ulldistret ha adaptat els Contes de la Bressola de l'Enric Larreula per explicar-los tot combinant amb jocs participatius per buscar la complicitat dels qui l'escolten. Un nou espectacle orientat al públic familiar que inclou la gran trobada d'animals als boscos del Canigó (Muntanyes del Canigó) i on els més petits donaran forma a la Llebreta a través d'una titella.  L'UllDistret juga anb els qui l'acompanyen a veure qui la diu més grossa, per cantar la Cançó de les Mentides, i fins -abans d'acabar- es fa una postal de record amb tot el públic per compartir-la des de l'EspaiBressola.

Els Contes de la Bressola amb l'Ulldistret és un nou projecte impulsatdes dels Amics de la Bressola amb el contacontes Ulldistret. A cada sesssió, diu Ricard Ferran -Ulldistret-, els contes són diferents i el conjunt esdevé una rondalla que creen els mateixos nens i nenes. Les properes setmanes hi ha actuacions previstes a Terrassa, Perpinyà, Arenys de Mar i Vic. El format de l'espectacle permet adapatar-se tant a espais interiors -biblioteques, escoles o casals- com en espais exteriors, sempre que es mantingui la complicitat i la facilitat d'accedir al públic.

El llibre Contes de la Bressola

Contes de la Bressola és una edició promoguda per Amics de la Bressola (Sant Jordi 2011) que inclou sis contes originals escrits per Enric Larreula a partir de sis cançons dels projectes Musiquetes per la Bressola. El llibre inclou un CD gratuit on hi ha les sis cançons i l'enregistrament de la lectura dels contes llegits per Núria Feliu, Mercè Pons, Vicent Partal, Gemma Sangerman, Miquel Gelabert i Joel Manzanares, cadascun amb el seu accent i les seves aportacions a la interpretació.

Si voleu conèixer més l'Ulldistret podeu visitar el seu web

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.