El vídeo íntegre de la cantata de Mataró

10 escoles de Mataró van participar a la cantata "Allà a Mataró hi havia un tramvia" que va fer-se els dies 19 i 20 de maig al Teatre Monumental de Mataró. Van participar-hi nens i nenes del cicle inicial de primària que van cantar una tria de cançons dels projectes "Musiquetes per la Bressola" i "1,2,3... pica Bressola!" dirigits per Dani Alvarez i magníficament acompanyats acompanyats pels músics de la Coixinera. Un projecte que s'ha portat a terme amb la bona guia de i el treball conjunt de de la Casa de la Música de Mataró i els Amics de la Bressola.

L'enregistrament correspon al darrer concert de dimarts, 20 de maig de 2014. Un muntatge i col·laboració de Soul Produccions.

La cantata Allà a Mataró  hi havia un tramvia... és una proposta pedagògica per introduir l'alumnat en el món de la música a partir d’un treball de descoberta de les cançons i la música popular coordinat per La Casa de la Música de Mataró i l'Associació d'Amics de la Bressola. A partir d’una selecció de temes dels projectes d'Espai Bressola es proposa un treball conjunt amb els mestres de música de les escoles mataronines com una activitat integrada al mateix curs escolar. Les escoles de Mataró fa sis anys que participen en diferents formats de les cançons dela Bressola, a través de cantades conjuntes, i d'un treball previ dels mestres especialistes de música coordinat per la Casa dela Música.

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.