Un tastet d'1,2,3 Pica Bressola a Torelló

Ja hem publicat tres audiovisuals de les cançons dels dos concerts d'"1,2,3 Pica Bressola" al Teatre Cirvianum de Torelló, amb la participació dels nens i nens de la Vell del Ges.

En el marc de celebració dels 10 anys de la Xarxa a Torelló, es van programar dos concerts d'“1, 2, 3... Pica Bressola!”, el diumenge 1 de desembre del 2013, a l'escenari del Teatre Cirvianum de la població. Alumnes de les escoles de la Vall del Ges, havien treballat una selecció dels temes del darrer CD de la Bressola, que van cantar conjuntament amb la banda encapçalada per en Marc Serrats, els director musical del projecte.

Els dos concerts de l'espectacle per a públic familiar, van comptar amb la participació especial d'en Carles Belda i d'en Rafalito Salazar.  

Precisament, en Carles Belda hi va cantar en Pere Gallerí, aprofitant per reivindicar la tasca de la Bressola a la Catalunya del Nord. El voleu escoltar?

També podeu veure com les escoles de la Vall del Ges van cantar a Torelló "Dos pardalets i un aguileta" Ho van fer amb la magnífica direcció coreogràfica d'en Jordi Torres i la direcció d'en Marc Serrats.

I us convidem també a tastar La Cirereta que hi va posar en Rafalito Salazar,  amb el seguiment del públic de la Vall del Ges i l'acompanyament d'en Carles Belda que es va afegir a la banda dels "picabressola".Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.